معرفی رنگ روغنی ساختمانی

قبل از اینکه نقاشی ساختمان با رنگ روغنی بپردازیم بهتر است با ویژگی های رنگ روغنی بیشتر آشنا شوید. به طور کلی رنگ ها از چند مواد مختلف تشکیل شده که کاربرد آن با توجه به دوام آن فرق دارد. رنگ روغنی از آن دسته رنگ هایی است که در برابر آب مقاومت بالایی دارد. به همین دلیل افراد برای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی بیشتر علاقه مند هستند. در گذشته استفاده از رنگ روغنی رواج بیشتری داشته است که امروزه با وجود رنگ های نانو، پلاستیک و… این رنگ ها کاربرد کمتری پیدا کرده است. در اینجا با شناخت بیشتر رنگ های روغنی می توانید ساختمان ها، منازل و ادارات خود را با این رنگ های مرغوب نقاشی کنید.

رنگ روغنی بر پایه ی حلال یا آلکیدی ساخته شده اند که محلولی از رنگ‌دانه پیگمنت است. رنگ های آلکیدی همیشه با یک رقیق کننده حل می شوند که باعث آسان تر شدن رنگ‌آمیزی می شوند. رنگ روغنی به دلیل اینکه با آب حل نمی شود ماندگاری بالایی دارد که همان ویژگی ضد آب بودن آن است. رنگ روغنی با داشتن حلال نفتی برای استفاده در نمای داخل و بیرون ساختمان ها و فلزات کاربرد فراوانی دارد.

 

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

 

انواع رنگ روغنی

همان طور که در قسمت قبل اشاره شد رنگ های روغنی با آب حل نمی شود بلکه با موادی مثل تینر روغنی رقیق می شوند. این تینرهای روغنی باعث ماندگاری و چسبندگی بیشتر رنگ ها می شوند.

رنگ روغنی به دلیل قابل شست‌وشو بودن هنوز هم طرفداران زیادی دارد. رنگ های روغنی با داشتن رزین آلکیدی که از دانه های طبیعی مثل سویا، کتان، پنبه، برزک و غیره ساخته شده ماندگاری زیادی دارند. رنگ روغنی به خوبی سطح کار را پوشانده و سال های سال بر روی دیوار دوام دارد.

برای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی سه دسته رنگ وجود دارد. رنگ روغنی براق که با ترکیب اسید و الکل ساخته می شود که کاملا ضدآب است. رنگ روغنی مات که به خوبی سطح مورد نظر را پوشش می دهد ولی در مقابل رنگ براق مقاومت کمتری دارد. رنگ روغنی نیمه براق ترکیبی از دو رنگ مات و براق است که با پوشش عیب ساختمان و دیوار به آن درخشندگی می دهد. در واقع رنگ روغنی خود مانع از پوسیدگی و خرابی سطح می شود. هر زمان قسمتی از دیوار یا سطح مورد نظر کثیف شود به راحتی با شست‌وشو برطرف می شود.

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

مزایای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

در سال های اخیر با افزایش هزینه ی ساخت‌وساز و نداشتن توان برای تعمیر و یا تخریب منازل قدیمی نقاشی ساختمان با رنگ روغنی رونق زیادی پیدا کرده است. ممکن است ساختمان بر اثر رطوبت، جابه‌جایی وسایل منزل، خط کشیدن بچه ها بر روی دیوار دچار آسیب شود و زیبایی خود را از دست بدهد. در چنین مواردی رنگ روغنی می تواند رنگ و جلوه ی جدیدی به آن ببخشد. تعمیر یک ساختمان به غیر از هزینه ی آن، کاری وقت گیر است که صبر و حوصله می طلبد. امروزه می توان با بازسازی نمای داخل و خارج ساختمان ها به آن ها جان دوباره بخشید. نقاشی ساختمان هم یکی از گزینه های مناسب برای تغییر و تحول در فضای منازل و اداره ها است.

مزایای نقاشی ساختمان با رنگ روغنی در مقابل معایب آن بیشتر است. مهم ترین مزیت نقاشی با رنگ روغنی قابل شست‌وشو بودن آن است که این به دلیل پایه ی حلال نفتی موجود در آن است. رنگ های روغنی نسبت به رنگ های دیگر پوشش دهی بالاتری دارند که به خوبی عیب های ساختمان را می پوشانند. از دیگر مزایای آن مقدار رنگ مصرفی آن نسبت به رنگ های دیگر است. مزیت دیگر رنگ روغنی میزان چسبندگی بالای آن است که به راحتی از دیوار و سطوح مورد نظر پاک نمی شود.

 

نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

 

هزینه ی نقاشی ساختمان با رنگ روغنی

 در مورد هزینه‌ی نقاشی ساختمان با رنگ روغنی در بین شهرهای کشورمان اختلاف قیمت وجود دارد. دستمزد رنگ‌های روغنی نسبت به رنگ‌های دیگر قیمت بالاتری دارد و این به دلیل سختی کار بارنگ‌های روغنی است. هزینه نقاشی ساختمان تنها دستمزد نقاش نیست بلکه قیمت مصالح و ابزار نقاشی است که مورداستفاده قرار می‌گیرد. به ‌طورکلی قیمت هر مترمربع نقاشی ساختمان با رنگ روغنی بین 35 الی 50 هزار تومان است که با توجه به زیر سازی آن تفاوت دارد.

هزینه ی نقاشی ساختمان با توجه به خدمات نقاش با هم تفاوت دارد. یک نقاش ساختمان با مهارت و ذوق هنری خود فضای ساختمان را با رنگ مناسب و چشم نواز رنگ‌آمیزی می کند. گروه نقاشی ساختمان پردیس هم یکی از مجموعه های موفق در حوزه ی رنگ و نقاشی ساختمان با رنگ روغنی است که بیش از 15 سال تجربه دارد. این گروه خدمات کامل نقاشی ساختمان با رنگ روغنی و پلاستیک، کنیتکس، مولتی کالر، بلکا و اکرولیک را در کمال زیبایی به اجرا در می آورد.

 

 

جهت دریافت قیمت و مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیرید:

 تماس با نقاشی ساختمان پازل دیزاین