رنگ آمیزی منازل و نقاشی ساختمان

این روزها بیشتر افراد به دنبال سبک های مدرن و مینیمال در دکوراسیون داخلی هستند. در بیشتر این سبک ها به دلیل سادگی معمولا از نقاشی ساختمان استفاده می شود و دلیل آن این است که بیشتر کاغذ دیواری ها نقش و نگارهای پرکاری دارند که مناسب این نوع سبک ها نیستند. نقاشی ساختمان پازل دیزاین با استفاده از تیم خبره ای که دارند می تواند بهترین طرح ها را با استفاده از بهترین رنگ ها  برای انواع ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری خلق کند.

گروه پازل دیزاین با بیش از 15 سال تجربه در زمینه بازسازی و نقاشی ساختمان آماده خدمت رسانی به همشهریان گرامی میباشد.

نقاشی ساختمان با رنگ اکریلیک

رنگ اکریلیک یکی از رنگ های شیمیایی می باشد که با خواص دوام و درخشندگی خود اول در صنعت خودرو سازی به کار می رفت و در سال های اخیر در انواع نقاشی‌های ساختمان مورد استفاده قرار گرفته ‌است.

رنگ‌های اکریلیک پایه آب نسل جدید از رنگ‌های ساختمانی می‌باشند که با توجه به مسائل زیست‌محیطی و عدم استفاده از حلال‌های آلی و مواد مضر کاربردی این نوع رنگ‌ها رو به افزایش است. به همین دلیل نقاشی ساختمان با رنگ اکرولیک بدون بو به تدریج جایگزین مناسبی برای نقاشی ساختمانبا  رنگ‌های روغنی شده است.

تفاوت رنگ اکریلیک و رنگ روغنی

تفاوت رنگ اکریلیک و رنگ روغنی

زمان خشک شدن

رنگ اکریلیک به خاطر ویژگی منحصر به فردی که دارد بسیار سریع خشک می‌شود و نیازمند این است که سرعت عمل بالایی برای کار کردن با آن استفاده شود. اما رنگ روغنی مدت زمان زاد و طولانی بر روی سطوح خیس می‌ماند و امکان تغییر در اثر، وجود دارد.

عوض شدن و تغییر رنگ

در رنگ های اکریلیک تغییر رنگ پس از خشک شدن سریع خود را نشان می دهد اما در رنگ روغنی خیلی کند انفاق می افتر و همان رنگی که بر روی بوم استفاده شد است تا مدتی می‌ماند.

بدون بو بودن

از ویژگی های دیگر رنگ اکریلیک که باعث تمایز آن با رنگ روغنی می باشد بدون بو بودن آن است و اگر شما می خواهید در دسرهای رنگ روغنی را نداشته باشید و بوی رنگ روغنی باعث آزده شدن شما می شود می توانید از همین رنگ استفاده کنید.

 

این رنگ درمقابل نور خورشید یا اشعه uv مقاومت زیادی دارد و در نتیجه طول عمر بالایی دارد. 

مقاوم در برابر نور خورشید

جهت دریافت مشاره رایگان و برآورد هزینه نقاشی ساختمان با ما تماس بگیرید:

یکی از راه‌های رایج رنگ آمیزی ساختمان استفاده از رنگ روغنی است.

رنگ های روغنی در سه سطح براق ، نیم براق و مات مورد استفاده قرار می گیرد. در سالهای اخیر از رنگ روغنی برای سطوح فلزی از جمله نرده و درهای آهنی حیاط منزل استفاده می شده است اما امروزه بیشتر برای سطوح دیوارها از رنگ روغنی و یا رنگ اکریلیک استفاده می شود زیرا رنگ روغنی قابلیت شستشو را دارا می باشد. همچنین از رنگ پلاستیک بیشتر به عنوان رنگ روی سقف ها استفاده می شود که زمان اجرای کمتر و هزینه کمتری می برد و بدون بو نیز می باشد.

رنگ های روغنی به سبب ساختار شیمیایی به کار برده شده مقاومت بالایی در برابر عوامل محیطی و جوی دارند و قابل شست و شو هستند. این رنگ سازگاری بسیار مناسبی بر روی فلزات دارد و وقتی رنگ را بر روی سطوح فلزی اعمال می کنید تا سال های سال رنگ کیفیت خود را حفظ کرده و از زنگ زدن جلوگیری می نماید.

مزایای رنگ روغنی:

    مقاومت بالا و طول عمر بالا

    ضد میکروب و عوامل باکتریایی

    اجرای با کیفیت با هر 3 وسیله ی قلمو، غلطک و پیستولت.

    مقاومت در برابر عوامل جوی، سرما، گرما و رطوبت

    قابل شست و شو.

 
مزایای رنگ روغنی:

نقاشی پوشش جذابی برای نمای زیبا و تمیز است که تاثیر مثبت و مستقیمی بر مردم و حتی خریداران ساختمان دارد. علاوه بر کاهش هزینه‌های سنگ کاری یا بازسازی نما، مقرون به صرفه تر و نگهداری آسان تر است.

رنگ آمیزی نما و رنگ آمیزی چهره‌ها در زیباسازی فضای شهری و همچنین افزایش روحیه ساکنان شهر تاثیر بسزایی دارد.

دیوارهای خارجی ساختمان (نما) اولین بخش در معماریست که به چشم می‌آید. پس می‌توان گفت نوع آن و طرح آن، بارزترین ویژگی معماری یک ساختمان است. در عین حال در معرض انواع شرایط آب و هوایی قرار دارند. بنابراین، آنها باید از نظر زیبایی شناختی و همچنین در برابر شرایط نامساعد جوی مقاوم باشند.

پس در انتخاب رنگ نما باید نکاتی را رعایت کرد:

  • پوشش دهی عالی
  • ضد آب بودن، محافظت از ساختار در برابر رطوبت
  • خاصیت ارتجاعی و مقاومت در برابر شرایط جوی
  • قابلیت شستشو

 

قیمت نقاشی ساختمان

بهتر است بدانید قیمت نقاشی ساختمان در پازل دیزاین معمولا منصفانه و مطابق قیمت های صنف نقاشی ساختمان محاسبه می شود.

در برخی از موارد دلیل زیاد شدن قیمت، هزینه زیر سازی نقاشی ساختمان است. ساختمان هایی را در نظر بگیرید که دیوارهای دارای عیب دارد و به راحتی می توان موج هایی که روی دیوار است را مشاهده کرد و یا حتی برخی از دیوارها که قبلا کاغذ دیواری داشته است و حالا برای نقاشی ساختمان مجبور هستید آنها را از دیوار جدا کنید و همچنان اثر کاغذ و چسب های آن روی دیوار به جا مانده است، از جمله مشکلاتی هستند که باید قبل از نقاشی به صورت کامل برطرف شوند.

قیمت نقاشی ساختمان

جهت دریافت مشاره رایگان و برآورد هزینه نقاشی ساختمان با ما تماس بگیرید: